Välkommen på kurs i ljudredigering med GoldWave, 7-8 november hos Syskonbandet i Alvik! Den här kursen vänder sig både till dig som vill lära dig programmet från grunden och dig som vill ta nästa steg.

Vi börjar på torsdagen med att bekanta oss med programmet GoldWave och gå igenom grundläggande kortkommandon. För att alla ska kunna få individuell vägledning efter behov är antalet platser begränsat. På fredagen fortsätter vi och då öppnar vi upp även för dig som känner att du redan är en fena på grunderna. Varje dag tar vi också tid för liten andakt. Läs hela programmet här.

Kursledare är Isabelle Ulfsdotter, journalist med erfarenhet av radio- och poddproduktion. Vi använder oss helt och hållet av tangentbordet och kortkommandon. Du förväntas ha god navigeringsförmåga på din egen dator och ditt hjälpmedel. Du som inte redan har programmet installerat i din dator kan med fördel ladda ner och installera  i god tid före kursen, detta för att installationen inte ska ta så mycket tid från själva kursmomenten. Det finns ett script framtaget för Jaws, scriptet är gratis och du får det från Syskonbandet när du anmält dig till kursen. Vi skickar också ut en installationsmanual i all enkelhet.

Tid: 7 november kl. 10-18 och 8 november kl. 10-17.

Plats: Syskonbandet, Ekumeniska Centret vid Alviks torg i Stockholm. Vid behov finns övernattningsmöjlighet på hotell i närheten.

Pris: Kursavgift 600 kr för båda dagarna. Boende för tillresande 200 kr i delat dubbelrum. I den av Syskonbandet starkt subventionerade avgiften ingår mat och ledsagning under dagarna.

För medlem i Syskonbandet finns möjlighet att vid behov ansöka om Enskilt Bidrag och resesubvention.

Bildas logotyp

Anmälan: senast 24 oktober till tina@syskonbandet.se eller 08-641 30 95. Observera att antalet platser är begränsat.

Dessa dagar görs i samarbete med Studieförbundet Bilda.

Alla är välkomna: medlem som icke medlem i Syskonbandet, ung som gammal, bara nyfikenhet finns och önskan att prova och lära sig nytt!